UNIVERSAL STUDIOS

Hei!

Fikk ikke blogget igår, fordi vi kom sent hjem, så jeg var utrolig sliten. Vi var på Universal Studios, det var SÅ gøy.

Jeg, Andrea og Ida gikk inn på spøkelseshuset, og der var det EKTE mennesker som hoppet ut og skremte deg, jeg trodde jeg skulle få hjerteinfarkt hele turen. Det var så gøy, men det skummleste spøkelseshuset du noen gang kommer borti, haha!

Vi tok en "karusell" som heter Transformers, hvor vi satt i en vogn og vi hadde på 3D briller, også kjørte vi, det var så gøy! Det er det beste jeg noen gang har vært med på, det føltes ut som jeg var inne i Tranformers verden, falt ned fra bygninger og hele pakka! Jeg, Ida og Andrea satt og klappet gjennom hele greia fordi det var så bra, haha. Unntatt at det var 1 og en halv time kø.

Vi tok også Universal Tour hvor vi satt i en vogn og hadde en guide, så kjørte vi rundt på forskjellige steder. Absolutt ALLE filmene du har sett er filmet på Universal Studios i forskjellige store scener som er inne. Vi kjørte forbi husene til der hvor de spiller inn Real HouseWifes med Eva Longoria. Vi så også hvordan de lager forskjellige effekter på filmer, med haier osv. Det var så bra, tror jeg har kjørt forbi absolutt alle steder hvor de har spilt inn kjente filmer.

Vi tok masse forskjellige karuseller og vi koste oss så mye, følte meg som et barn igjen! Skal definitivt tilbake dit en gang.

Nå er det midt på dagen her, og det er Disco ikveld med Neon tema! Skal blogge ikveld om hva som skjer idag :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjersti Sollie

Kjersti Sollie

15, Røyken

Hei, og velkommen til min blogg! :-) Heter Kjersti, er 15 år Intresserer meg for klær, hår, sminke og liknende! Håper du liker bloggen min For kontakt send mail til: kjerstisollie@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits