Gårdsdagens innkjøp og Santa Monica

Hei folkens!

Nå har vi kommet hjem fra Santa Monica og vært en tur i byen for å handle litt mat.

Santa Monica var så utrolig vakkert, herregud! Vi var litt uheldige med været ettersom det var overskyet, men det var varmt. Vi tok det store hjulet, badet, spiste og shoppet.

Det første jeg så på stranden var mange kors, det var minne for soldater fra USA som hadde blitt drept i krig, det var utrolig trist. Men når vi gikk litt lenger bort kom vi til stranden, det første vi jentene gjorde var å løpe ut i vannet til de store bølgene!

Da jentene dro, valgte jeg, Merete, Hilde og Rebecca å være igjen litt på stranden, så gikk jeg og Merete og tok det store hjulet hvor vi hadde utsikt over hele Santa Monica og Los Angeles, det var fantastisk.

Etter det, gikk jeg og Merete på restaurant, men vi fikk et problem.. Vi visste ikke hvor mye tips vi skulle gi og satt og grublet på det i ca 20 min, hvor vi fant ut på vei hjem at vi hadde gitt 8 dollar over det som var normalt.

Vi gikk også og shoppet, men typisk trege meg og Merete rakk vi bare innom Victorias Secret, hvor vi brukte så lang tid at vi måtte løpe som noen galinger tilbake til møtestedet, de venter nemlig ikke hvis vi kommer for sent :)

Vel, nå kommer bilder av innkjøpene fra igår på Desert Hills og idag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjersti Sollie

Kjersti Sollie

15, Røyken

Hei, og velkommen til min blogg! :-) Heter Kjersti, er 15 år Intresserer meg for klær, hår, sminke og liknende! Håper du liker bloggen min For kontakt send mail til: kjerstisollie@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits