OPPDATERING

Hei!

Har ikke fått blogget disse dagene fordi kameraet mitt ble ødelagt når jeg falt og må kjøpe ny linse. Men jeg har fått bra bilder her på kameraet, så blir også mobilblogging!

Igår på fredag, når jeg var på skolen, fikk jeg og Emma gave av en jente fra Taiwan fordi hun skulle dra, det var så utrolig søtt! Senere dro vi til DownTown Disney hvor det var mange butikker og verdens største Disney butikk som jeg har sett! Det kom også noen gutter fra Utah bort helt tilfeldig og begynte å snakke med oss, amerikanske mennesker er så koselige!

Idag har vi vært på Desert Hills Outlet hvor den meste shoppingen har foregått. Kjøpte en til Juicy Dress, Michael Kors veske og lommebok, Nike Pro, to topper og gaver til tantebarnene mine, er så glad i dem. Skal legge ut bilder av innkjøpene imorgen, pluss jeg kommer til å kjøpe mer imorgen siden vi skal ha en hel dag på Santa Monica hvor vi skal bade og shoppe! :)

-KJERSTI SOLLIE

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjersti Sollie

Kjersti Sollie

15, Røyken

Hei, og velkommen til min blogg! :-) Heter Kjersti, er 15 år Intresserer meg for klær, hår, sminke og liknende! Håper du liker bloggen min For kontakt send mail til: kjerstisollie@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits