Oppdatering

Heiiii!

Nå er det kun seks dager til jeg drar, herregud så fort tiden har gått! Husker når jeg satt hjemme med mamma og pappa, og de ba meg om å komme inn på kontoret til pappa, fordi de skulle fortelle meg noe. Når jeg kom inn på kontoret, overassket de meg med at jeg skulle få dra på språkreise til LA som hadde hadde spurt om i såå mange år, og nå er vi her. Jeg drar neste tirsdag til Los Angeles. Har ikke vært i USA før heller, så dette blir så bra! Jeg skal reise med to som jeg har blitt kjent med- Ada(hun skal også blogge gjennom turen: adaclund.blogg.no) og Merete, skal dele rom med dem. 

Skal igjen til USA (New York) igjen i jul en liten tur. Vi skal til Chile fordi mamma er derfra, og da mellomlander vi i New York og skal være der litt, blir koselig! :)

De siste dagene har jeg vært med Christine og vært å shoppet litt osv, ikke noe spesielt. Så overnattet hun, har også vært med Mirjam og flere andre i ferien så langt. Men må si jeg savner Ingvild SINNSYKT mye, har ikke sett henne siden starten av ferien, siden hun dro til Spania og skal nå på språkreise selv til Malta! Håper jeg får sett henne snart. 

Tenkte å legge ut noen bilder fra skoleavsluttningen! :)


 Dette er ikke fra skoleavsluttningen, men men.

 

-KJERSTI SOLLIE

 

 

2 kommentarer

Ingvild

11.07.2013 kl.12:46

Kos deg masse, bebi<3 ble litt rørt når du skrev om meg... :') haha, elsker deg

Kjersti Sollie

11.07.2013 kl.14:41

Ingvild: Ahah, elsker deg mer <3

Skriv en ny kommentar

Kjersti Sollie

Kjersti Sollie

15, Røyken

Hei, og velkommen til min blogg! :-) Heter Kjersti, er 15 år Intresserer meg for klær, hår, sminke og liknende! Håper du liker bloggen min For kontakt send mail til: kjerstisollie@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits