Los Angeles Språkreise

Hei!

Nå har jeg ikke blogget på en god stund, men grunnen er fordi jeg rett og slett ikke hadde tid til blogging med skolearbeid osv osv. Men nå er jeg tilbake! 

Grunnen til at jeg blogger igjen nå, er fordi(som dere ser på tidligere blogginnlegg) jeg skal på språkreise til Los Angeles(STS). Jeg skal blogge gjennom hele turen sånn at venner og familie kan se hvordan jeg har det og hva jeg har opplevd. Reiser 16.juli som er mindre enn to uker til og blir der i 3 uker! Gleder meg så utrolig masse, California har alltid vært drømmen, og endelig får jeg oppleve den!

I USA skal vi dra på Santa Monica beach og shoppe der, Venice beach, Beverly Hills, Hollywood, Walk of Fame, Rodeo Drive, Outlets og masse masse mer som Six Flags osv. Også blir det et Welcome Party og Farwell Party.

Vel, dette var bare litt informasjon, jeg skal prøve å få blogget de neste dagene fremover ettersom jeg ikke skal så mye annet enn å glede meg masse til turen :)-KJERSTI SOLLIE

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjersti Sollie ♥

Kjersti Sollie ♥

15, Røyken

Hei, og velkommen til min blogg! :-) Heter Kjersti, er 15 år Intresserer meg for klær, hår, sminke og liknende! Håper du liker bloggen min ♥ For kontakt send mail til: kjerstisollie@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits